Våre tjenester

Lysskilt

 

Vi har lange mørke vintertider i norge. Med våre lysskilt blir budskapet ditt godt synlig i mørke.

Vi leverer elegante skilt til innendørs og utendørs bruk i forskjellige formater. Frittstående

bokstaver og sargbokstaver er av flere foretrukket løsning på bygårder og næringsbygg.

Les mer

 

Gatebukker

Sørg for at kunden ikke går forbi! Vi leverer gatebukker med eller uten logoplater.
Formatene er 50x70 eller 70x100 cm, samt ulike andre modeller etter behov på forespørsel.

Plakater til gatebukker blir
produsert i plast eller vinyl
som tåler sol, regn, snø og vind.

Ønsker du permanent budskap,
printer vi plakatene i folie og
laminerer de deretter – da tåler
de å stå ute i minst 10 år ute
i det norske været.

Etiketter

Vi produserer alt av etiketter til "What's ever". Vi leverer blant annet konturskåret klistremerker/foliedekor til vindu, bil, båt og MC. Du kan bestille merker med egen tekst/logo med eller uten bilder. Merker blir produsert i forskjellige kvalitetsfolie som f eks frostet, gjennomsiktig, refleks, metall m.m.


Ensfargede merker blir konturskåret av folie som er tilgjengelig i en rekke forskjellige farger. Flerfargede motiver med bilder blir printet i svært god kvalitet, med utmerket holdbarhet utendørs som tåler sol, regn, snø og vind. Vi har rask levering, lave priser og ingen minstebestillinger! Ta kontakt for et uforpliktende pristilbud.

Beachflag

Beachflagg er en fin måte å synliggjøre virksomheten din på. Beachflag kommer i forskjellige modeller og er brannsikkert og kan settes opp på to minutter. Beachflag har en solid mast hvor de nederste delene er kraftig aluminium. Toppen er bøyelig slitesterk glassfiber. Alle stengene har et justerbart feste nederst som gjør det enkelt å stramme flaggene riktig. Føttene finnes i forskjellige varianter, vi anbefaler alltid jordspyd til utendørs bruk, da de motstår vind bedre enn en fot gjør.

Menyer

Menyer med vakre bilder, oversiktlig innhold med veltilpasset design skaper salg i butikken din. Med kunnskap kommer tillit, og denne typen trykksaker spiller en viktig rolle i markedsføringen hos mange butikker. Vi har betydelig erfaring med grafisk design og trykking av menyer. Vi produserer kvalitet menyer etter deres behov – både i små og store opplag, kjapp levering og garantert fornøyd.

Banner

Slitesterk PVC-banner blir mer og mer vanlig innen profilering. Banner er rimelig, lett å transportere,  lett å lagre og lett å montere eller betjene. Banner er en enkel og elegant måte å profilere ditt firma eller et produkt på. Ferdig designede banner kan sendes direkte til oss for produksjon eller ved behov kan vi bistå med å produsere riktig design for deg.

Brosjyrer

Kombiner en brosjyre, hefte og folder med et gjennomtenkt innhold og et veltilpasset design bygger kunnskapen om din bedrift. Med kunnskap kommer tillit, og denne typen trykksaker spiller en viktig rolle i markedsføringen hos mange bedrifter.

 

Vi har erfaring med grafisk design av brosjyrer, hefter og foldere. Vi produserer brosjyrer etter deres behov, både i små og store opplag.

Kalender

Vi gjør bedriften din synlig. For rimelig pris er din bedrift synlig hele året. Øk salget ved å komme tettere inn mot kundene – overrask dem med en kalender i posten. Eller hva med å dele ut en kalender i nyåret til dine ansatte? Vår A4 klassiske kalendere med 6 måneder på hver side er designet av

vår erfaren grafisk designer gjennom mange år, bl.a. for Time Boss. Ta kontakt og du vil få den fineste kalender noen sinne!

Konvolutter

Konvolutter bli som oftes mest brukt i et firma. Formatene vi tilbyr er C4, C5 og E65 – alle kan leveres med eller uten vindu. Minste bestilling er opplag fra 500 stk med eller uten dekkark over limklaffen. Dekkarket forlenger holdbarheten på limet betraktelig i forhold til vanlig selvklebende type. Kontakt oss for spesielle formater og papirtyper utenom det vanlige.

Logodesign

Logoen er ditt ansikt utad og budbringeren for din virksomhets kommunikasjon med dine kunder. Logoen er merkevaren din, og dermed bedriftens viktigste materiell eiendel. Det gir selskapet et ansikt utad og formidler et klart budskap til dine kunder, leverandører og forretningspartnere. Vi tilbyr logodesigntjenester til kunder som ønsker en profesjonell firmalogo. Mange av våre logoer har vokst til sterke merkevarer, vi ser frem til å hjelpe deg å kopiere suksessen. Vi er erfarne og vil ofte forstå på første forsøk hva kunden er ute etter og redusere antallet unødvendige og tidkrevende konsultasjoner som sparer tid og penger.

Flyers

Flyers eller flyveblad med et gjennomtenkt innhold og et veltilpasset design bygger kunnskapen om din bedrift. Med kunnskap kommer tillit, og denne typen trykksaker spiller en viktig rolle i markedsføringen hos mange bedrifter. Vi har erfaring med grafisk design av flyveblader. Vi produserer høy kvalitet flyveblader etter deres behov – både i små og store opplag, kjapp levering og garantert fornøyd.

Rollups

Rollups skaper blikkfang på resepsjon, messe eller utstilling. Våre rollups er laget i aluminium og er lett å ta med. Rollupes er veldig solide og robuste. Lerretet vi printer på er rynkefri tekstil bane med brannhemming; Polyweave Heavy B1, 235 gr. Nylonvesken som følger med tåler mye og har plass til visittkort eller merkelapp. Rollups kan monteres / demonteres på under ett minutt. Formatet er: Bredde 85 og høyde 200 cm.

Visittkort

Et visittkort gjenspeiler verdiene i deg som person og er førsteinntrykket kunden sitter igjen med.

Hos oss får du rimelige visittkort til konkurransedyktige priser. Kortet trykkes digitalt i standard 300 gr tykk papir. Ensidigtrykk: Kun kr 1,- per kort. Tosidigtrykk: Kun kr 1,50 per kort. Minste bestilling: 200 eks. Leveres ferdig pakket i plastesker.

 

Vi hjelper deg gjerne med å designe og produsere attraktive visittkortmal i henhold til ditt firmas grafiske profil. Normal leveringstid: 3 dager. Priser er eks. mva., frakt og designpris. Kortene kan hentes hos oss eller sendes per post.

Skinnmapper

Skinnmapper til restaurant eller firma er en effektiv måte til å bygge ditt varemerke på. Se profesjonell og forberedt ut foran kunder eller klienter med skinnmapper som står i stil med resten av restaurantens eller firmaets profil. Vi har klisjéer/maler til standardmapper – slik at du slipper å bruke ekstra kostnader på dette, samtidig slipper du å tegne nytt mal. Kontakt oss for spesielle mapper og formater som du er ute etter ...

Plakater

Plakater / Poster som skaper oppmerksomhet. Enten du ønsker å informere hele nabolaget om ditt spesialtilbud, eller tiltrekke deg nysgjerrigheten på en brudemesse eller et samfunnsarrangement, er plakater en rimelig og effektiv måte å få spredt ordet på. Av materialer leverer vi alt fra fotokvalitet papir, vinyl, gjennomsiktig plast, refleks, magnetfolie, vanlig papir, polyester og PP kvaliteter. Andre kvaliteter kan leveres på forespørsel. Vi lager plakater i alle størrelse til gatebukker, lysrammer og bord – rask og rimelig. Både til innebruk og utebruk som tåler vær og vind.

Permer

Permer med eget design betyr mye for bedriftens image. Med dette skaper du et proft helhetsinntrykk for dine kunder. Se profesjonell og forberedt ut foran kunder eller klienter med presentasjonsmapper som står i stil med resten av firmaets profil. Kontakt oss for formater og papirtyper eller for et uforpliktende pristilbud.

RECENT AS  Org 998 215 315 • Risløkkveien 47,0583 Oslo •  Telefon 99 55 03 03

Recent © 2023